De Wending

De Wending verslavingsbehandeling en herstelbegeleiding

Wij zijn een verslavingskliniek voor mensen met een ernstige verslaving met een IQ tussen de 75 en 90 in combinatie met psychische of andere problemen, zoals schulden, geen sociaal netwerk en/of een justitiële achtergrond. We willen nog meer aansluiten bij mensen met deze combinatie van problemen.

De Wending biedt een intensief behandelprogramma waarbij de cliënt klinisch start en doorloopt in een begeleid wonen situatie. Naast de behandeling volg je ook een woon- en werktraining en persoonlijke ontwikkeltraining. Je krijgt daardoor langer de tijd om het aangeleerde toe te passen in je dagelijks leven.

Tijdens de behandeling werk je dus niet alleen aan je verslaving, maar ook aan andere (psychische) problemen die jouw leven hebben ontwricht. Je leert je verslaving te beheersen en je leert een netwerk op te bouwen. In gemiddeld 6 tot 8 maanden bouwen we samen aan jouw toekomst.

Werken en dagbesteding zijn belangrijke onderdelen van het behandelprogramma. De afdeling voor arbeidsre-integratie, 50|50 Workcenter, helpt jou de weg terug te vinden naar een opleiding, de arbeidsmarkt of naar een zinvolle dagbesteding.

 

 

Praktische informatie

Adres:
Hoog Buurloseweg 145
7339 EL Ugchelen
Tel:
088 0901810
Email:
gelderland@legerdesheils.nl
Website:
www.legerdesheils.nl/gelderland/de-wending