Dag van Herstel

Zoals bekend en om de voor de hand liggende reden, is vorig jaar de Dag van Herstel niet door kunnen gaan. Natuurlijk willen wij - als het ook maar enigszins kan en mag – deze feestdag dit jaar wél laten plaatsvinden. We hebben de locatie besproken en de datum vastgelegd: 18 september. Hou die datum vrij!

We gaan er alles aan doen om de Dag van Herstel in 2021 wel door te laten gaan. Want wat zijn we toe aan verbondenheid en aan een feestje. Na maandenlang thuiswerken, beperkt familiebezoek, een avondklok, geen terrasjes, film en theater, online meetings, geen fysiek contact, en geen gezellige uitjes met familie, vrienden en fellows. Daarom hebben wij de intentie om er een dubbeldik feestje van te maken dit jaar. Met alles erop en eraan dat met herstel en feest te maken heeft. Wij doen daarbij een beroep op jou!

Heb je ideeën, tips, suggesties, adviezen, voorstellen, hints, noem maar op. Mail ons en wij nemen het mee in de programmering. Oké, noem je Robbie Williams, dan gaat dat waarschijnlijk boven ons budget, maar niet geschoten is altijd mis. Dus denk mee met ons. Mailen kan naar info@dagvanherstel.nl 

We zien jullie heel graag op 18 september

Kijk hieronder voor een sfeerimpressie van de Dag van Herstel 2019

 Dag van Herstel 2019

LEES MEER...