Dag van Herstel 2019

 

De derde editie van de Dag van Herstel bracht een paar grote veranderingen mee. Van de mooie Grote Kerk in Breda naar Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Daardoor konden we ineens ook veel meer bezoekers kwijt en hadden we de mogelijkheid om het programma uit te breiden.
Het bleek een goede beslissing. Ook hier waren we snel uitverkocht en ook deze editie werd één groot feest.
Een dag vol variatie. In de ochtend konden we luisteren naar het indrukwekkende verhaal van een dik meisje (journalist en auteur Tatjana Almuli) en naar het het deskundigenpanel (Loes Hanck, Menno Ooosterhoff en Arnt Schellekens).
De hele dag werd als vanouds  gepresenteerd  door Kelly Roelofs en Klaas Boomsma. 
Na de lunch werd het programma wat losser. Allereerst mochten fellows hun eigen - veelal  aangrijpende - verhalen delen met  het hele publiek. Ze bezorgden iedereen kippenvelmomenten. Daarna kwam Ali B de boel op zijn kop zetten. Gevolgd door Denvis en Dikke Dennis. Lange Frans bewees weer eens dat hij een echte ambassadeur van herstel is. Voor het tweede jaar op een rij ging het dak eraf tijdens zijn optreden. Hij wist zelfs de grootste polonaisemijders van hun stoel af te krijgen.
Na het ontroerende herdenkmoment was het tijd voor de Feestelijke Finale. Geestdriftig loodsten Arnold en Roncliff ons van 30 jaar nuchterheid naar de dag van vandaag. Bevlogen bijgestaan door Doe Maar's en Lef's eigen René van Collem en percussionist Jeroen de Rijk. Een uitzinnige afsluiting van de Dag van Herstel 2019.

Op naar editie 2020!

 

LEES MEER...