Denise Hagmeijer

Woef

vorige week  - Bij ons thuis hielden ze niet van huisdieren. We hadden een konijn, Nijntje genaamd, die in de winter van mijn tiende levensjaar een mooi buitenhok kado kreeg van onze buren. Hun eigen Stampertje was overleden en dus kreeg onze Nijn de nieuwe villa tot zijn beschikking. Niemand van ons gezin dacht erover dat Nijn, die altijd binnen had geleefd, niet bestand was tegen de buitentemperatuur toen hij zijn intrek in de riante woning nam, half januari.

Lees verder >

Relatiedans

vorige maand  - Relaties: voor de een makkelijk en vanzelfsprekend. Voor de ander een zware dobber en behoorlijke uitdaging. Dit alles heeft veelal te maken met een veilige hechting of een onveilige hechting in het gezin van herkomst. Leert de één tijdens het opgroeien dat liefde mooi en veilig is, leert de ander dat liefde onveilig en gevaarlijk is. Vooral in het laatste geval is het een flinke kluif om het traumabrein ervan te overtuigen dat liefde ook mooi, veilig en verbindend kan zijn.

Lees verder >

Family Break-up

2 maanden geleden  - Een fijne familie hebben is een groot geschenk. Het geeft veiligheid, steun, geborgenheid en bovenal: onvoorwaardelijke liefde. Het grootste goed van allemaal! Maar wat als je die familie niet hebt? Als je om welke reden dan ook geen contact hebt met je familie?

Lees verder >

Eenzaamheidsvirus

3 maanden geleden

Lees verder >
LEES MEER...