Dating app voor verslaafden in herstel

Ben je een verslaafde in herstel en op zoek naar een vriend of vriendin die ook clean is? Dan is Sober, de nieuwe Tinder voor verslaafden in herstel, misschien wel de oplossing.

De app werkt hetzelfde als Tinder, je swypet naar rechts om iemand te liken. Twitter en Facebook zijn ook gelinkt aan je account. Gebruikers hebben daarnaast de keuze om de datum waarop ze nuchter zijn geworden en plaats waar ze in behandeling zaten weer te geven voor andere gebruikers. Sober zoekt met behulp van deze informatie dan een match in de buurt.   

De 21-jarige oprichter Antoine Nauleau struggelde in zijn tienerjaren met een verslaving. Tijdens zijn herstel merkte hij hoe lastig het is om iemand te vinden die een relatie wil aangaan met een verslaafde in herstel. Hij kwam zo op het idee om de app te lanceren. Nauleau hoopt om een community op te bouwen waar verslaafden in herstel ideeën kunnen uitwisselen en contact kunnen leggen.

De app is gratis en voor nu alleen beschikbaar voor Iphone. Nauleau lanceerde de app in San Francisco, maar heeft plannen om uit te breiden in andere landen.

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...