5 redenen waarom Pasen in herstel leuker is

Oeps, das geen ei
Nu kun je met een gerust hart paaseieren op de meest vreemde plekken in huis verstoppen, zonder dat je er als een zwetend rund achteraan moet rennen omdat je bang bent dat je kroost ook die zakjes coke vindt die je al zo lang kwijt bent…

Paasschat
En je bent ook geen onderdeel van de paaseierenschat meer omdat je halverwege het verstoppen knock out bent gegaan en nu met een fles wijn in je klauwen in de tuin ligt vol in het oog van alle uitgenodigde buurtkinderen.

Feestje verpest
Tijdens het paasontbijt bak je nu in de ochtend vrolijk pannenkoeken voor je familie met een konijnenhoed op je knikker en zit je niet meer grijs van de kater naast je boze vrouw/man omdat je ‘weer een gezellig familiefeest hebt verpest’.

Verplicht nummer
Sowieso hebben ochtenden en familie in herstel een hele nieuwe dimensie gekregen. Waar Pasen soms voor actieve verslaafden een verschrikkelijk verplicht nummer was vol spanning aan de eettafel en je niet kon wachten om er als een haas vandoor te gaan (pun intended), kan het nu gewoon een gezellig, warm samenkomen zijn.

Dode rat
Paasontbijt, eieren, spek, bergen chocolade, asperges. Waar eten met een kater voelt als kauwen op een dode rat, kun je nu oprecht genieten van al dat lekkers.

Fijn Pasen lieve mensen, geniet ervan!

Reageer reacties (0)
LEES MEER...