Wat staat er deze kerst op het menu? Zoek een lekker kerstrecept en je komt uit op alcohol. Drank náást het diner en drank ín het diner. Dat moet toch anders kunnen.
Dat kan zeker! Met deze ingrediënten vervang je de alcohol in gerechten en dat doet niets af aan de smaak. Integendeel.
Licht droge witte wijn Droge witte wijn
3 delen witte druivensap 3 delen witte druivensap
1 deel witte wijnazijn 1 deel citroensap
(Gevogelte en algemeen) (Schaal- en schelpdieren)
Licht zoete witte wijn Zoete witte wijn
3 delen appelsap 3 delen cranberrysap
1 deel appelazijn 1 deel witte balsamicoazijn
(Varkens- en kalfsvlees) (Desserts)
Licht droge rode wijn Rode wijn
3 delen rode druivensap 3 delen rode druivensap
1 deel rode wijn azijn 1 deel balsamicoazijn
(Algemeen) (Rundvlees en wild)
Port Champagne
3 delen rode druivensap 3 delen sprankelend druivensap
1 deel bessensap 1 deel citroensap
(Wild, sauzen, desserts) (Lichte sauzen)
LEES MEER...