Actueel

Xtc weer krachtiger geworden

2 dagen geleden  - Xtc is krachtiger geworden, blijkt uit de Nationale Drug monitor (NDM). Het aantal drugsdoden is met 10 procent gestegen. Eerder meldden we al dat cannabis de afgelopen jaren vele malen sterker is geworden. Staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid maakt zich zorgen.

Lees verder >

Nieuwe detoxfaciliteit Vincere Groep in Margraten

2 dagen geleden  - Vincere Groep start op maandag 18 februari met een nieuwe detoxfaciliteit in Margraten. Naast het ontwennen van het middel, richt Vincere Groep zich in de nieuwe faciliteit ook op het voorbereiden van de cliënt op het behandeltraject.

Lees verder >

3x minder negativiteit

4 dagen geleden  - Ben jij een doemdenker? Genoeg geklaagd. Deze drie tips helpen je om een positieve mindset te krijgen in herstel.

Lees verder >

Dromen over terugval gelinkt aan verwerking herstel

4 dagen geleden  - Levendige dromen over alcohol- en drugsgebruik komen geregeld voor in pril herstel. Op deze manier geven de hersenen aan in hoeverre ze het proces van herstel verwerken. Dat blijkt uit onderzoek van het Massachusetts General Hospital (MGH) uit Boston.

Lees verder >

1 op de 7 Belgen vindt rijden onder invloed oké

5 dagen geleden  - Een op de zeven Belgen vindt het oké om achter het stuur te kruipen wanneer ze teveel alcohol gedronken hebben. Ondanks dat ze weten dat het fout is. Dat blijkt uit een enquête die af is genomen bij duizend Belgen.

Lees verder >

Lidl opent tabaksvrije winkel

6 dagen geleden  - De Duitse supermarktketen Lidl opent op 13 februari zijn eerste tabaksvrije filiaal in het Brabantse Sint-Oedenrode. Vorig jaar mei kondigde Lidl al aan om als eerste supermarkt de verkoop van sigaretten te stoppen. In 2022 moet alle tabak uit de Lidl filialen verdwenen zijn.

Lees verder >
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 353 Volgende
LEES MEER...