Actueel

Holland Heineken House langste tijd gehad?

1 dagen geleden  - Wim van Dalen, directeur van STAP, liep afgelopen weekend bij de NOS weten dat wat hem betreft ‘het Holland Heineken Huis (HHH) dit jaar voor het laatst onder die naam opereert’. Volgens hem heeft NOC*NSF als vertegenwoordiger van de sport een richtinggevende taak als het gaat om de mix van alcohol en sport.

Lees verder >

Alcoholalliantie in strijd tegen overmatig alcoholgebruik

3 dagen geleden  - Verschillende organisaties uit de gezondheidszorg willen onder de naam ‘Alcoholalliantie’ deelnemen aan de besprekingen over het Nationaal Preventieakkoord. Volgens hen doet de overheid namelijk te weinig om overmatig alcoholgebruik terug te dringen.

Lees verder >

Britse regering neemt maatregelen tegen stijgend aantal eetstoornispatiënten

4 dagen geleden  - Britten met een eetstoornis krijgen gratis behandelingen van het openbaar gezondheidszorgstelsel National Health Service (NHS). Het aantal ziekenhuisopnamen als gevolg van anorexia, boulimia of eetbuistoornis is verdubbeld en het merendeel is minderjarig, blijkt uit cijfers van NHS.

Lees verder >

Frances Bean Cobain open over haar verslaving

5 dagen geleden  - Frances Bean Cobain (25) maakte op Instagram bekend dat ze al twee jaar in herstel is van haar verslaving. Het is voor het eerst dat ze daar open over is.

Lees verder >

Wereldwijde kankerpreventie-organisatie tegen Global Fund: 'Stop deal met Heineken'

5 dagen geleden  - De Union for International Cancer Control (UICC) roept The Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis and Malaria op haar partnerschap met Heineken te stoppen.

Lees verder >

Vlaamse Shishabars overtreden de wet en dat moet stoppen, vindt Stichting tegen Kanker

5 dagen geleden  - Stichting tegen Kanker eist een registratieplicht voor waterpijpbars in België zodat de tabakswet duidelijker en minder vaak overtreden wordt. In vergelijking met 2015 voldeden vorig jaar ruim drie keer zoveel bars niet aan de eisen van de wet.

Lees verder >
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 303 Volgende
LEES MEER...