Vakantie

2 weken geleden  - Op vrijdag, vertrekdag had ik nog steeds mijn spullen niet gepakt. Meestal broeit daar dan iets. Weerstand in dit geval. Ik had oprecht geen zin om te gaan. Zo eerlijk ben ik dan ook wel om dat gewoon te zeggen. De laatste keer dat ik in deze setting op vakantie was, deed ik een poging tot detoxen die grandioos faalde en mij terug bracht naar nog zwaarder gebruik dan daarvoor...

Lees verder >

Dankbaar

vorige maand  - Ik ben vandaag zes maanden clean & calm. Sober & serene. Wat ging dat allemaal snel zeg. Vond ik het tussen de 60 en de 90 dagen onwijs lang duren, ging het nu ineens in sneltreinvaart. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik ook helemaal niet bezig ben geweest met het bewust tellen van mijn sober days.

Lees verder >

Rookie in Herstel

3 maanden geleden  - Ik vind het nogal wat. Vijf maanden doe ik het nagenoeg alleen. Van sponsor tot amper sponsor tot geen sponsor en nog steeds in stap één. En ik wil zo graag vooruit. Als iets vervelend is als vrouw in vroeg herstel, en vooral als kwetsbare vrouw in herstel, is dat het gebrek aan sponsors.

Lees verder >

Lief

4 maanden geleden  - 'Dit is echt zo lief' Ik krijg dit appje binnen van mijn beste vriendin Sil. De vriendin die voor mij de alles overtreffende trap was om me aan te melden bij een verslavingskliniek.

Lees verder >

mezelf voorstellen

5 maanden geleden  - Mijn naam is Stephanie, ik ben 35 jaar oud en trotse mama van mijn Toetje. Ik vind het een eer voor Lef te mogen schrijven. Schrijven is mijn passie en voor mij dé manier waarop ik alles echt kwijt kan.

Lees verder >
LEES MEER...